Ambergale

Weblog over de Sonse Bulldog-pup Amber

zondag, juli 03, 2005

Wat gaat het hard!

Vandaag heb we onze meid weer even gezien. Vrienden van ons waren erg benieuwd naar Amber, dus wij zijn gezellig met z'n vieren gaan kijken. De mamma's hebben hun nieuwe optrek bij de zuiderburen, dus het was een aangename rit naar het Belgische Overpelt.
Belgen zijn nu eenmaal niet scheutig met hun verkeers- en straatborden als hun noorderburen, dus onze Truus (navigatiesysteem) bracht uitkomst in het doolhof wat Belgiƫ heet.
De gemoedelijkheid en de rust komt je vanaf de grens tegemoet en binnen een uurtje stonden we op de parking van de madammekes.
Ons madamberke was inmiddels uitgeroepen tot de grootste madam van het nest. Wat een stevige meid is dat. Wel lui want de achterpoten hielden haar dikke buikje nog niet van de grond. Maar ook dat komt goed werd ons verzekerd. We hebben heerlijk met de pups zitten spelen. Het is alleen al leuk om te zien hoe ze met elkaar stoeien en met elkaar eten. Een grote bord pap maakte de bulletjes weer rond.
Uiteraard willen we jullie de foto's niet onthouden. Van de ruim 20 foto's (ahum) zal ik 6 mooie toevoegen aan dit bericht.

Nog maar 26 dagen!


1 Comments:

  • At 6/7/05 16:36, Anonymous Anoniem said…

    Wat een moppie. Ik kan niet wachten tot ik haar live zie.
    En dan maar hopen dat het klikt tussen lucky en Amber, zodat ze samen kunnen spelen.

    groetjes Meggy

     

Een reactie posten

<< Home