Ambergale

Weblog over de Sonse Bulldog-pup Amber

woensdag, juni 29, 2005

Amber 25 dagen oud

Vanavond ontvingen we van "de mamma's" enkele foto's van Amber, nadat ze zich heerlijk rond heeft gegeten aan de pap. Het wordt echt al een flinke meid zoals je ziet.

Deze middag heb ik het (half)zusje van Amber, Gijsje, weer eens gezien en geaaid. Gijsje is de hond van onze kapster. Ze wordt binnenkort 2 jaar. Gezellig zitten kletsen over de Gijsje en Amber. Wat tips op gedaan, waar de dierenarts zit (wel zo handig) en waar je het best puppyvoer kan kopen. Gelukkig kwamen de merken overeen, want we waren natuurlijk al zo *ahum* slim geweest om puppybrokjes te kopen in de dierenwinkel. Wel een gratis puppypakket gekregen! Maar gelukkig is het Royal Canin, die overigens sinds korte tijd een aparte Bulldogvoer hebben ontwikkeld. De speciale vorm eet voor de bulldog gemakkelijker en is wellicht goed afgesteld op de dagelijkse behoefte.

Zo, morgen examen dus ik ga nog maar even leren. Nu is het niet zo heel warm meer *zweet, zweet*

4 Comments:

 • At 30/6/05 08:30, Anonymous Anoniem said…

  Wat een snoepie zeg!!! Heel veel plezier met haar!

   
 • At 30/6/05 09:50, Anonymous Anoniem said…

  Wat een droppie!!!!! echt heel leuk!!! Ik kom haar snel eens in het echt bewonderen :-)

   
 • At 30/6/05 10:24, Anonymous Anoniem said…

  Echt een lekker ding zeg, ik krijg meteen zin om nog een puppy in huis te halen. Heel veel plezier maar als je haar koppie ziet komt dat wel goed!!

   
 • At 30/6/05 21:25, Anonymous Anoniem said…

  Hoi,

  Ze ziet er echt heel leuk uit. Heb haar net nog gezien. We zijn naar Tanker (Boston) gaan kijken. Inmiddels onze 3e bul, en het wordt de 2e in huis. Thuis zit al een hele leuke vriendin van 2 jaar, Cayla, dochter van Delphi.

  Groetjes, mss tot horens en heel veel plezier met Amber.

   

Een reactie posten

<< Home