Ambergale

Weblog over de Sonse Bulldog-pup Amber

maandag, november 07, 2005

Zomaar...

Het is alweer even geleden. De tijd vliegt. Zo ook de kilo's van Amber. Ze wordt een flinke dame, maar wel een gezellige. Ze doet het heel goed. Ze heeft sinds enkele weken een eigen mand met haar speeltjes. Daar zit ze graag in, zeker als wij tv kijken. Dan speelt ze ondertussen en kijkt ze af en toe mee naar de televisie. Liefst naar "Make me Beautiful", de beelden van de kaakchirug shoqeerde haar zo, dat ze van schrik haar tand verloren is. Haha.

Ook de grootste rui-periode lijkt inmiddels voorbij. De mist van kleine haartjes trekt op, vooral op je kleren. Liefst zwart! Ik heb inmiddels 3 rubberen kledingborstels bij de Blokker gehaald. Gaat heel goed. 1 op de begane grond, 1 boven bij de wasmachine en 1 in de auto.
Ik dacht dat die haartjes er met wassen wel afgingen... niet dus. Ik vond ze overal in terug. Dus voor het wassen even de borstel erover ;-)
Ook een in de auto, want dan kom je met Amber nog enigzins toonbaar bij de visite aan. Dit weekend stonden we elkaars zwarte (!) winterjassen driftig af te borstelen alvorens we aan durfden te bellen.

Maar ze kan er weer tegen deze winter, onze dikkerd.