Ambergale

Weblog over de Sonse Bulldog-pup Amber

woensdag, oktober 19, 2005

Herfst

Niet alleen de blaadjes vallen, ook de haartjes. Rondom de bench ligt een kraag van kleine witte haartjes. Blijven heerlijk aan je kleren plakken. Van de week maar eens bij de blokker kijken voor een kledingborstel.
Haar tanden beginnen mooi door te komen. Komisch gezicht af en toe. Het wordt nu een echte bul! Ze is verschrikkelijk eigenwijs en kan flink haar zin doordrijven, kortom: een echte vrouw!
Maar onze dame heeft sinds enkele dagen een mooie, grote en stoere mand. Daar heeft ze enkele speeltjes. De rest sleept ze uit haar bench naar de mand toe, want ze moet alles in haar mand hebben liggen, ook een vrouwentrekje ;-)
En af en toe ligt ze tussen de pappa's in. Dan draait ze net zo lang met haar dikke kontje totdat ze goed ligt en snurkt twee uur lang door de film heen ...
Ook eet ze alsof we haar chronisch drogeren. Ze brengt haar baasjes dan ook regelmatig het schaamrood op de kaken wanneer ze bij opa en oma komt...
Maar beter een goede eter die gelukkig is, dan een slechte eter met verdriet! En gelukkig is Amber, dat kunnen we wel zien op de foto's ;-)