Ambergale

Weblog over de Sonse Bulldog-pup Amber

zondag, juli 31, 2005

De tweede nacht

Amber heeft een druk weekend. Iedereen wil haar graag bewonderen. Ze reageert heel goed op andere mensen. Soms is ze ineens heel verlegen en kruipt ze graag achter je weg.
Gisteravond heeft ze veel geslapen. En zodra de lichten in de kamer uit gaan is ze ook stil en gaat ze lekker in haar bench slapen. Zo ook de tweede nacht. Trots als we waren omdat ze het zo goed doet, gingen we tevreden slapen. Tot ik wakker schrok om 1:30 uur... ze kefte en jankte flink. Het gaat door merg en been en je krijgt het gevoel dat je haar het allerergste aangedaan hebt. Maar 5 minuten later was ze weer stil en heeft ze tot vanochtend 7:30 uur geslapen. Ze zeurde wat dus ben ik naar beneden gegaan en heb haar buiten gelaten, waar ze haar behoefte deed. Ik zag later dat ze in haar bench geplast had, dus dat zal het gejank van vannacht zijn geweest.
Ze vermijdt overdag de bench zoveel mogelijk. Als wij in de kamer zijn ligt ze ook constant bij ons te slapen. We kunnen haar dan in de bench leggen, maar 2 seconden later loopt ze weer naar je toe. Wel heel lief. Ook met een speeltje lukt het niet. Leg je het speeltje in de bench gaat ze er vrolijk in, maar komt er net zo snel vrolijk weer uit, haha. Pas als ze heel moe is en bij je in slaap gevallen is, kun je haar in de bench leggen waar ze verder slaapt. Verder is ze pas rustig in de bench als wij zelf ook niet in de kamer zijn. Het is echt een gezelligheidsbulletje.