Ambergale

Weblog over de Sonse Bulldog-pup Amber

zaterdag, november 26, 2005

Let it snow, let it snow, let it snow

De mooie en lange nazomer heeft plaatsgemaakt voor een sneeuwstorm. En niet zo'n kleintje ook! Omgeving Eindhoven had het zwaar te voorduren.
Amber plast met dit weer ook zo dicht mogelijk tegen het huis en rent meteen naar binnen.
We waren benieuwd hoe ze op sneeuw reageerde. Daar had ze geen enkel probleem mee. Ze snuffelde flink met haar snuit door de sneeuw en ze rende er lustig op los. Maak je ook niet iedere dag mee he. Vervolgens ging ze de avond regelmatig bij de deur zitten wachten tot ze weer even in de sneeuw mocht rennen.

Komende weken wordt onze badkamer verbouwd. Om Ambers gehoor niet teveel geweld aan te doen en om tijdens de werkzaamheden de bouwvakkers ook niet teveel geweld aan te doen met het geblaf, mag Amber deze tijd bij opa en oma logeren. Als ze dan terugkomt ziet ze haar baasjes bijna niet meer, want die zitten dan de hele avond in de super-deluxe stoomdouchecabine te genieten van de aroma- en chromotherapie. Absoluut geen straf ;-)

We hebben momenteel wat probleempjes met de ontworming, maar daar zijn gelukkig pillen voor. Verder maakt onze lieve bolle dame het heel goed. We genieten ontzettend van haar en de capriolen die ze uithaalt. Echt een gezellige dikke dame ;-)

1 Comments:

 • At 2/12/05 14:34, Anonymous Anoniem said…

  Hoi meisje van me.

  Als je baasjes dan toch maar zitten te stomen en te chromen, dan kom je toch gewoon naar mij. Gaan we er samen op uit. Lekker de wijde wereld in (geffen en omgeving).

  Ik hoor het wel.
  Pootje van Lucky

   

Een reactie posten

<< Home