Ambergale

Weblog over de Sonse Bulldog-pup Amber

zaterdag, juni 25, 2005

Inkopen voor Amber

Vandaag zijn we naar Dieren Superland geweest in Rotterdam. Aan de woonmall Alexandrium is een 2 etage hoge dierenwinkel waar we op aanraden van familie zijn heengereden.
We zijn ontzettend goed geholpen. Heel aardig meisje wat met ons zeker één uur lang door de zaak is gelopen en ons van advies heeft voorzien.

We begonnen met de bench (zie foto). Mooie grote bench met daarin een matrasje van skaileer, wat makkelijk afneembaar is wanneer Amber -ondanks haar goede bedoelingen- een plasje laat gaan.
Ook een riempje gekocht. Van nylon, lekker licht en gemakkelijk hanteerbaar voor de puppycursus. Het riempje hangt trouw aan de kapstok klaar om gedragen te worden.

Ook drink- en eetbakje niet te vergeten. Uiteraard met anti-slip zodat Amber niet met haar bakje onder de bank eindigt.
Het is net de Prénatal wat dat betreft want aan kledingstukjes en speeltjes ontbrak het niet. We hebben een Kong gekocht waar ze op kan kauwen, goed voor de tanden en tegelijk bezigheidstherapie, want het speeltje is hol van binnen waardoor je er een vulling in kan doen. Vulling? Ja, stukje boterham met paté of smeerkaas, het maakt niet uit, stop het in de Kong en je pup is er uren zoet mee. Wij trouwens ook want je kan op internet tal van recepten vinden om in je Kong te proppen. Het is even wennen aan het idee, maar ach als onze meid maar bezig is nietwaar?
Flostouwtje wat voor zichzelf spreekt, borsteltje zodat onze meid een glanzende vacht krijgt en niet te vergeten een autogordel. Jawel, klik en klaar, mevrouw zit veilig en wel op de achterbank wanneer ze met de pappa's uit rijden gaat.
Natuurlijk ontbraken de babydog brokjes niet en vergezeld van klantenpas, gratis puppybox en tal van folders verlieten we zeer tevreden en met lege portemonnee de winkel.

Laat Amber maar komen!

1 Comments:

 • At 1/7/05 22:10, Anonymous Anoniem said…

  Hoi Pappa's van Amber,

  Graag gedaan hoor voor de tip.
  En bedankt voor het halen van onze honden gordel voor Lucky.
  Hij kan weer veilig mee.

  Ambertje moet nu maar snel komen.
  Want ook wij hebben zin in haar. Heb zelfs mijn haarkleur aangepast.....Amber, Hahaha.

  Liefs van een Trotse Oom en Tante van Amber. Bjorn en Meggy.

  Ook een poot van Lucky. En een fluitje van Lilo.

   

Een reactie posten

<< Home